السبت، 12 أبريل، 2014

فراخ بصوص الصويا





فراخ بصوص الصويا و الصلصة..و ارز بسمتى 

المقادير:

صدرين مخليين و مقطعين شرائح صغيرة
ملح و فلفل و جنزبيل و 4 م صوص صويا 
حبهان و حبوب الخردل (ان و جدت) او م مستردة
2 ثمرة فلفل اخضر ,,, بصلة متوسطة مقطعين شرائح
م صلصة كبيرة و ربع كوب ماء او ربع كوب عصير طماطم 
هتتبلى الفراخ جيدا و تترك ساعة ل اكتر فى التلاجة
فى 2 م زيت زيتون هتنزلى بالفراخ الاول تاخد لون 
ثم البصل و الفلفل و توطى عليهم و اول ما البصلة و الفلفل يدبلوا هتزودى م الصلصة و ربع كوب ماء و تقلبى كويس و تغطى عليهم و تسيبيهم يستوى على نار هادية

الارز
كوب ارز بسمتى و كوب شوربة
زبيب 
ملح و قرفة و جنزبيل و بهارات و قرنفل

انا كان عندى نص كوب بهريز من الفراخ بدبس الرمان فى الفرن استخدمتهم مع نص كوب ماء و قرفة و بهارات و قرنفل

الطريقة 
فى حلة ضيفى الشوربة و البهارات و الزبيب
و اول ما يغلوا ضيفى الارز و كملى زى ما متعودة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق