الأربعاء، 9 أبريل 2014

الفراخ بتتبيلة الروز مارى



دى صورة الفراخ بتتبيلة الروز مارى قبل دخولها الفرن



المقادير تبلى الفرخة بالاتى بصلة مقطعة شرائح م ملح 
م فلفل 
م جنزبيل
3 م رووز ماااارى
و ليمونة و فصين توم .
..احشي ما بين الجلد و من جواها و اقفليها و سيبيها ساعة فى التلاجة على الاقل . 
دخليها الفرن ساعة النار من تحت بس و نص ساعة النار من فوق و تحت لو فرنك كهربا ....لو فرن بوتجاز يبقى هتاخد ساعة و نص و لو متحمرش ولعى الشواية خمس دقايق و تقدم بالف هنا

https://www.facebook.com/shatrawlahloba

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق