الأربعاء، 16 أبريل، 2014

صدور دجاج بحشو الموتزاريلا

فراخ بحشو الموتزاريلا

https://www.facebook.com/shatrawlahloba
المقادير:

صدور فراخ كاملة بعدد افراد الاسرة
ملح و فلفل
بطاطس و بصل مقطعين مكعبات
م زبدة صغيرة ل كل صدر فرخة
شوية زيت زيتون
بقدونس ناشف للتزين و طبعا بيدى طعم جميل اوى
كمية من الموتزاريلا المبشورة

الطريقة:

هتجيبى صدر الفرخة و بسكينة من الجزء العالى بتعها تعملى فاتحة و تحاولى تعمقيها بالسكينة من غير تكبرى الفتحة  و من غير ما تخرجى السكينة خارج الفراخ
احنا هنحشيها زى ما بنحشى الكوسة او البتنجان  الرفيع

كدة هنضمن ان الجبنة مش هتطلع برة (عكس طريقة قتح الصدور زى الساندوتش فى طريقة عمل الكوردن بلو
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.569259343130100.1073741882.158394784216560&type=3 )

هتحشى الفراخ كويس بالجبنة و بعود خشب هتقفلي الفتحة كويس

فى طاسة تكفى عدد الصدور هتحطى الزبدة و زيت الزيتون و اول ما يسخنوا تنزلى بالفراخ تتحمر كويس من الجهتين
و معاهم البطاطس و البصل

و ترشى ملح و فلفل و اول ما كل حاجة تتحمر توطى النار و تغطى على الطاسة لمدة نص ساعة

و تقدم بالف هنا مع رشة من البقدونس المفروم الناشف او الطازة اللى متوفر عندك



هناك تعليق واحد: