الخميس، 16 مايو 2013

طاجن القرنبيط باللحمة المفرومة



صباح الخيرات لهلوباتى .........
النهاردة جايبلكم طاجن قرنبيط باللحمة المفروومة قمة الروعة و الطعم مممممممممممممم تحفة ممكن يتاكل بالعيش او المكرونة او الارز و بالهنا و الشفا
المقادير:
قرنبيطة متوسطة مقطعة و مسلوقة
تبلى القرنبيطة زى ما متعودة و اقليها و صفيها ...
و فى طاجن او صانية بايركس

وفي قالب هترصي القرنبيط طبقتين فقط مش لازم تقفلي بينهم يعنى سيبى فراغات بينهم و هاتى لحمة معصجة كمية تناسب سطح القالب و حطيها في طاسة و معاها م صلصة كبيرة و شوية ماية بحيث يتكون صوص باللحمة و تظبطي ملحك و فلفلك و تصبى اللحمة فوق القرنبيط و دخليه الفرن لغاية ما الوش يحمر




ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق