الاثنين، 11 مارس 2013

فطيرة بيتزا ..









المقادير..

3وثلاث ارباع كوب دقيق .
2 الا ربع كوب ماء .
معلقة صغيرة ملح .

الطريقه:
 تتعجن المكونات فالعجانه لمده 15 دقيقة او ساعه الا ربع باليد ..
لان سر العجينه الحلوة فالعجن لمده كبيرة ..
اعملها كور واحطها فطبق فيه زيت واسيبهم ربع ساعه ترتاح ..
افرد العجينه علي سطح مدهون زيت واحاول تبقي رقيقة علي قد مقدر ..
وبعدين احط الحشوة واقفللها
وادخلها فرن حامي لمده 7 دقايق عالوش ده و7 دقايق عالوش التاني .
وبعدين اطلعها واحط الحشوة عليها من برة وادخلها الفرن تاني واولع من فوق لمده خمس دقايق وبس .










هنا فردتها وحطيت الحشو انا هنا حطيت بلوبيف .. ممكن اي حشو يعني بيض 

وبسطرمة او لحمة مفرومه او جبنه رومي انتي وذوقك










ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق