الأحد، 24 فبراير 2013

الارز المعمر




المقادير:

1/2 كوب ارز مغسول
1 كوب لبن
( في انواع ارز بتاخد لبن اقل يعني 1/2 كوب ارز عليه كوب الا شوية لبن علي حسب نوعية الارز اللي بتستخدميه )
1 ملعقة زبدة او سمنة فلاحي
1/4 ملعقة ملح
نقطتين زيت ذرة
ملعقة قشطة كبيرة



الطريقة:

حطي الارز المغسول في صينية اوفخار
 وحطي عليه الملح والزيت وقلبيه
 وبعدين حطي اللبن والزبدة
واخر حاجة القشطة ودخليه الفرن علي 180 من غير متغطيه
 وطبعا الفرن بيكون والع قبلها بياخد حوالي ساعة علي حسب فرنك واول الوش ميحمر طلعيه
 .. وبألف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق