الاثنين، 25 فبراير 2013

تارت الطماطم











المقاديير:

5 حبات بطاطس م ملح و 2 م زيت
4 بيضات و نص م ملح و ربع م فلفل
نص كوب سور كريم(250 مل)
كرات (ممكن نستبدله ب بصلة)
100 جرام جبنة فيتا
30 جرام جبنة ايدام 
2 حبة طماطم

الطريقة:
هتدهنى الصانية ب 2 م زيت و يقطعى البطاطس حلقات و ترصيها
و هترشى م الملح
و تضربى البيض مع الملح و الفلفل
هتضيفى السور كريم
هتقطعى شوية كرات و تضيفيهم على البيض
و الجبنة الفيتا قطعيها قطع صغيرة و الايدام ابشريها او قطعيها رفيع و اضربيهم كويس لغاية ما يتجانس الخلييط
و حطيهم فوق البطاطس
و قطعى الطماطم شرائح و وزعيها
هتدخل الفرن 40 دقيقة تقريبا و ب شوكة او خلة اسنان تأكدى من انها استوت














ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق