الاثنين، 25 فبراير 2013

ايس كريم الموز











المقادير:
2 كوب كريمة خفق
علبة لبن مكثف علبة جيلى بنكهة الموز 2 قطعة موز
صوص شيكولاتة
2 م كبيرة من زبدة الفول السودانى


الطريقة:

هتحطى اللبن المكثف
 وتحطى عليه باكو الجيلى
و بعد ما يتجانس الخليط هنضيف الموز
و البسكوت المقطع (اختيارى)
بعد ما حطيتى الموز و الخليط تجانس هنحط كريمة الخفق المخفوقة جيدا
هنضيف زبدة الفول السودانىعلى شكل قطع صغيرة
و شيليها فى الفريزر من 6 ساعات ل اكتر

















ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق