الأربعاء، 6 فبراير 2013

مكرونة باللحمة و المشروم




المقادير:
بصلة متوسطة
كمية من المشروم
فلفل اخضر 
جزرة
ملح و فلفل
لحمة شاورما ...او لحمة مقطعة صغير
كيس مكرونة اسباجتى

الطريقة:

هتقطعى البصلة شرائح و تشوحيها فى 2 م زيت زيتون
و شوية و تحطى اللحمة اول ما تغير لونها تزودى ربع كوب ماء
سيبيها تستوى مدة عشر دقايق على نار هادية و بعد كدة زودى الفلفل و الجزر و سيبيهم عشر دقايق كمان و طفى عليهم
وقت التقديم سخنيهم و ضيفى عليهم المكرونة و قدميها بالف هنا و شفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق