الأحد، 13 يناير 2013

صانية الكوسا باللحمة المفرومة و النعناع


المقادير:
  • 2 كيلو كوسة صغيرة الحجم مقطعة حلقات
  • بصلة متوسطة الحجم
  • كمية من اللحم المفروم يعادل نص كيلو او اقل حسب الرغبة
  • 3 م نعناع جاف مفروم
  • 2 م صلصة و نص كوب ماء او شربة لحم
  • ملح و فلفل
الطريقة:
  • هتغسلى الكوسة و تقطعيها و ترصيها فى صانية للفرن
  • هتضبفى فوقها الصلصة و الشربة و الملح و الفلفل 
  • تقطعى البصل حلقات و تقلبي كل المكونات مع بعض
  • طبعا بتكونى مشغلة الفرن
  • هترصى اللحمة المفرومة فوق الوش ورشى فوقها النعناع
  • تدخل الفرن حتى تنضج الكوسة و تقدم مع الارز الابيض و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق