الأحد، 13 يناير 2013

كرات اللحم بالكارى


المقادير:
  • كيلو لحمة مفرومة
  • 2 م زيت زيتون
  • 2 م صلصة و ربع كوب ماء
  • ملح و فلفل و بصلة متوسطة مقطعة ناعم جدا (للحمة المفرومة)
  • ملح و فلفل و م كارى و م دقيق (للصوص)
الطريقة:
  • هتخلطى اللحمة مع البصلة و الملح و الفلفل و تتركيهم ساعة فى التلاجة
  • فى طاسة هتحطى ملعقتين الزيت و تعملى اللحمة كور بحجم مناسب و تشوحيهم فى الزيت حتى يتحمروا من الخارج
  • هتضيفى الصلصة و الماء و الملح و الفلفل و م الكارى و تقلب الصلصة و تغطى عليها و تترك على النار هادئة حتى تنضج اللحمة
  • قبل التقديم بتضيفى م دقيق مع التقليب حتى يثقل الصوص و تقدم مع المكرونة او الارز الابيض و السلطة و بالف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق