الثلاثاء، 8 يناير، 2013

ستيك بصوص المشروم




المقادير:

  • لحمة شرائح حجم كبير على حسب افراد الاسرة
  • ملح فلفل صوص صويا
  • م زيت زيتون و م زبدة
  • كوب لبن و م دقيق صغيرة و م قشطة و كمية من المشروم رشة ملح و فلفل
  • يقدم مع الارز الابيض و الخضار المشوى

الطريقة:
  • تبلى اللحمة بملح و فلفل و صوص الصويا
  • و غطيها و حطيها فى التلاجة من ساعتين ل تلات ساعات
  • اشوى الخضار فى طاسة وطبعا دة قبل تقديم الاكل ب نص ساعة
  • و حطى زبت الزيتون و م الزبدة و اول ما تسخن حطى اللحمة مباشرا عشر دقائق من كل جهة
  • حطي اللحمة بعد كدة فى صانية فى الفرن و تغطيها بالفويل و تسيبيها تكمل سوى
  • فى نفس الطاسة هتحطى المشروم فى الصوص اللى اتبقى من اللحمة و تشوحييه
  • و كوب اللبن اللى مدوبين فيه م الدقيق
  • و اول ما يتقل معاكى حطى القشطة و طفى النار و قلبى لغاية ما يتجانس الصوص
  • ...ممكن تستغنى عن كل دة باضافة تلت كوب كريمة طبخ

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق