الثلاثاء، 8 يناير، 2013

شيش طاووك




المقادير:

كيلو فراخ مخلية مقطعة مقعبات (الاحسن وراك بتيقى اطرى..بس انا عملتها بصدور الفراخ)

علبة زبادى
2 م مستردة 
ملح و فلفل
2 م ص سماااق و م  روز مارى و م كارى
ليمونة و م بصل بدرة 

اعواد شيش طاووك بصل و طماطم و فلفل اخضر 


 و بسسسسسسسس يللا نبدأ 
بسم الله
هتحضرى التتبيلة و تحطى فيها الفراخ اعمليها من قبلها بالليييييل علشان تعد من عشر ساعات ل 12 ساعة فى التلاجة
....انا من اللى بستخدم الاعواد مرة واحدة و برميها ...بس بيقولوا انقعيها فى ماية قبل وضعها على النار علشان متسودش....
يللا بقى حطى فلفلاية و طمطماية و بصلاية و قطعة فراح و هكذ و خلى الفراخ فى النص متحطيش قطع الفراخ على الاطراف ...العود ممكن ياخد من تلات ل اربع قطع حسب الرغبة و اشويهم زى ما تحبى ....

شواية كهرباء او طاسة شوى و حتى فى الفرن او على الفحمممممم ههههههههه و بالف هنا 

قدمتها مع مكرونة بالزعتر جمييييلة

2 م زيت زيتون و 2 م زعتر كبار و م ملح و فلفل
بالف هنا و شفا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق