الثلاثاء، 8 يناير، 2013

سلطة البطاطس بالبشامل


المقادير :


  • بطاطس مسلوقة 
  • م زبدة ( انا استخدمت م سمن بلدى ;) )
  • رشة ملح و رشة فلفل 


البشامل ...

  •  كوب لبن
  •  م ص دقيق و رشة ملح و فلفل
  •  م قشطة.......ممكن تعمليها بكريمة الطبخ و رشة ملح و فلفل فقط



الطريقة:
  • اسلقى البطاطس جيدا علشان تكون طرية
  • اهرسيها بشوكة او بالهراسة
  • ضيفى عليها م السمن و رشة ملح و فلفل
  • اعمليها على شكل طبق
  • و وقت التقديم اضيفى البشامل الساخن داخلها
طريقة عمل صوص البشامل:

ضعى اللبن على النار م م الدقيق و الملح و الفلفل مع التقلييب المستمر حتى تتقل معاكى و بعد ما تطفى حطى م قشطة و قلبى حتى تختفى 
  • و تقدم و بالهنا و الشفا


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق