الخميس، 16 مايو 2013

ارز بالخضار



ارز ابيض بالخضار و اللحمة المفرووومة ..........سهل و سريع طعم 
جديد

المقادير و الطرييقة:

2 كوب ارز ابيض
2 و ربع كوب ماء (ممكن تستخدمى شربة)
كوب خضار مشكل
ملح فلفل بابريكا (اختيارى)
ربع كيلو لحمة مفرومة و بصلة متوسطة مفرومة

هتحطى البصلة فى الحلة و على نار هادية تشوحيها بشوية زيت
و اول ما تذبل هتحطى اللحمة و اول ما يتغير لونها هتضيفى الخضار و الشربة او الماء الساخن و تظبطى ملحك و فلفلك و خلى النار هادية الى متوسطة ربع ساعة و بعد كدة عللى النار و حطى الارز و اول ما يتشرب مايته وطى النار و سوييه زى ما متعودة 

لو هتسخدمى الماء يبقى هتزودة م سمن صغيرة او زيت حسب الرغبة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق