الأحد، 10 مارس، 2013

تخزين البطاطس

 البطاطس لا يخلو منها بيت و بيحبها الكبير قبل الصغير ...


ممكن تخزنى البطاطس لغرضين ..

اولا البطاطس المحمرة:

هتقشرى البطاطس و تحمريها نص تحمير و تسيبيبها تصفى زيتها و تبرد تماما 
و بعد كدة تشيليها فى الفريزر ....

الاحسن طبعا الكيس يكون على قد الاستخدام ..... و ممكن كمان تشيلى البطاطس فى كيس كبير 

و ساعتها يبقى استخدامك لييه هيكون كالاتى:
هيطلع من الفريزر هيكون مفرط معاكى تخدى اللى انتى عايزاه و تشيلييه على طول متستنييش علييه كله يسييح و تحطييه على طول فى زيت سخن و غزير مش لازم تستنى علييه يسييح 


ثانيا البطاطس المحشية:

نفس الكلام هتقشرى البطاطس و تفرغيها و تحمريها نص تحمير ...

تسيبيها تبرد خاالص و تحشيها عساج و تشيليها فى اطباق فوم و تغلفيها كويس و طبعا تكون على قد الطابخة الواحدة 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق