البطاطس لا يخلو منها بيت و بيحبها الكبير قبل الصغير ...
ممكن تخزنى البطاطس لغرضين ..
اولا البطاطس المحمرة:
هتقشرى البطاطس و تحمريها نص تحمير و تسيبيبها تصفى زيتها و تبرد تماما
و بعد كدة تشيليها فى الفريزر ....
الاحسن طبعا الكيس يكون على قد الاستخدام ..... و ممكن كمان تشيلى البطاطس فى كيس كبير
و ساعتها يبقى استخدامك لييه هيكون كالاتى:
هيطلع من الفريزر هيكون مفرط معاكى تخدى اللى انتى عايزاه و تشيلييه على طول متستنييش علييه كله يسييح و تحطييه على طول فى زيت سخن و غزير مش لازم تستنى علييه يسييح
هيطلع من الفريزر هيكون مفرط معاكى تخدى اللى انتى عايزاه و تشيلييه على طول متستنييش علييه كله يسييح و تحطييه على طول فى زيت سخن و غزير مش لازم تستنى علييه يسييح
ثانيا البطاطس المحشية:
نفس الكلام هتقشرى البطاطس و تفرغيها و تحمريها نص تحمير ...
تسيبيها تبرد خاالص و تحشيها عساج و تشيليها فى اطباق فوم و تغلفيها كويس و طبعا تكون على قد الطابخة الواحدة
نفس الكلام هتقشرى البطاطس و تفرغيها و تحمريها نص تحمير ...
تسيبيها تبرد خاالص و تحشيها عساج و تشيليها فى اطباق فوم و تغلفيها كويس و طبعا تكون على قد الطابخة الواحدة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق