الأحد، 10 مارس 2013

تخزين السبانخ


طريقة تخزين السبانخ سلة اوى هى
ليها اكتر من طريقة بس انا بعمل بطريقة امى اللى هى كالاتى

بتشترى السبانخ و تنضفيها كويس و بعدين بتغسليها بالمية كويس جدا
بعد كده بتقطعى الراس بتاعتها وترميها وتبدأى تقطعى السبانخ زى الخضرة كده

و كذلك حزمة الكسبرة الخضراء

بتحطى حلة على النار فاضية مافيهاش اى حاجة وتحطى فيها السبانخ المتقطعة و الكسبرة وتسيبيها على النار وكل شوية تقلبيها
طبعا هتلاقى الكمية قلت خالص والسبانخ طلعت كل المية اللى فيها هتسبيها لحد ماتصفى المية اللى فيها كلها وهى على النار

هتقفلى عليها وتستنى لما تبرد وبعدين هتقسميها فى اكياس على حسب الكمية اللى انتى عايزاها 

كيلو السبانخ يقطع معه حزمة كبيرة من الكسبرة الخضراء

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق