انا عملتها باجنحة الفراخ ممكن تعملوها باى جزء المهم قطعى الفرخة متكونش زى ما هى
المقادير:
2 م زيت زيتون قطع فراخ
ثمرة بطاطس و 2 بصل متوسطة و فصين توم طازة
بقدونس
م ملح و فلفل و روز مارى و جنزبيل و حبهان
ربع كوب صوص صويا
م دقيق و نص كوب ماء
الطريقة:
هتحطى زيت الزيتون فى طاسة و تحمرى الفراخ من كل الجوانب و معاها البطاطس مقطعة مكعبات كبيرة و معاها البصل مقطع قطع كبيرة و فصين التوم المفروم الطازج
و توطى النار و تغطى الطاسة لمدة ربع ساعة و بعد كدة حطى بهاراتك و صوص الصويا و البقدونس و م الدقيق دوبيها فى ربع كوب الماء و قلبى كويس و سيبى الفراخ تستوى على نار هادية مع تغطية الطاسة علشان البخار يساعد على سويها و مينشفش الماية و تقدم بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق