المقادير:
لحمة مقطعة مربعات او شرائح
6 فصوص توم مفرومين
ملح و فلفل و ماء لسوى اللحمة
بطاطس محمرة توضع تحت اللحمة
الطريقة:
تضعى اللحمة على النار و معاها التوم و الفلفل و الملح و كمية الماء الساخن
الماء الساخن مش كتير يا دوبك يغطى اللحمة ( احنا مش عايزين نسلقها و تطلع شربة ) احنا عايزين يطلع بهريز اوز صوص لحمة
و تسيبيها تستوى على نار هادية و طبعا هتلاحظى ان اللحمة مايتها قللت و كونت صوص تحفة
وقت التقديم ترصى البطاطس و تحطى عليها اللحمة و الصوص
وقت التقدييم مش قبل كدة علشان البطاطس متشربش الصوص
و بالهنا و الشفا
اسيبك بقى مع الصور
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق