الخميس، 14 مارس 2013

لحمة مشوحة بالتوم (كباب حلة)





المقادير:

لحمة مقطعة مربعات او شرائح
6 فصوص توم مفرومين
ملح و فلفل و ماء لسوى اللحمة
بطاطس محمرة توضع تحت اللحمة

الطريقة:

تضعى اللحمة على النار و معاها التوم و الفلفل و الملح و كمية الماء الساخن


الماء الساخن مش كتير يا دوبك يغطى اللحمة ( احنا مش عايزين نسلقها و تطلع شربة ) احنا عايزين يطلع بهريز اوز صوص لحمة

و تسيبيها تستوى على نار هادية و طبعا هتلاحظى ان اللحمة مايتها قللت و كونت صوص تحفة

وقت التقديم ترصى البطاطس و تحطى عليها اللحمة و الصوص
وقت التقدييم مش قبل كدة علشان البطاطس متشربش الصوص
و بالهنا و الشفا

اسيبك بقى مع الصور








ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق