الثلاثاء، 12 مارس 2013

كفتة بانيه



المقادير:

مقدار من الكفتة ( نص ك لحمة مفرومة بصلة متوسطة تكون ناعمة اوى ، ملح ، فلفل ، بهارات ،حزمة بقدونس)
بيضتين 
دقيق
بقسماط و كورن فليكس مكسر 

الطريقة:

بتضربى البيضتين مع الكفتة كويس

تكوريها حسب الحجم المناسب و تحطيها فى الدقيق

و بعد كدة على البقسماط مع الكورن فليكس و ابدأى اضغطى عليها علشان تبقى على شكل دائرة

و بعد ما تخلصى الكمية كلها سييبيها ترتاح قبل ما تقليها خمس دقائق و بعد كدة اقليها
ممكن تحطيها فى التلاجة


و بالهنا والشفا





 الزيت بيعمل كدة بسبب البيض و طبعا الزيت دة يستخدم مرة واحدة بس
و مش لازم زيت غزيير 


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق