المقادير:
مقدار من الكفتة ( نص ك لحمة مفرومة بصلة متوسطة تكون ناعمة اوى ، ملح ، فلفل ، بهارات ،حزمة بقدونس)
بيضتين
دقيق
بقسماط و كورن فليكس مكسر
الطريقة:
بتضربى البيضتين مع الكفتة كويس
تكوريها حسب الحجم المناسب و تحطيها فى الدقيق
و بعد كدة على البقسماط مع الكورن فليكس و ابدأى اضغطى عليها علشان تبقى على شكل دائرة
و بعد ما تخلصى الكمية كلها سييبيها ترتاح قبل ما تقليها خمس دقائق و بعد كدة اقليها
ممكن تحطيها فى التلاجة
و بالهنا والشفا
الزيت بيعمل كدة بسبب البيض و طبعا الزيت دة يستخدم مرة واحدة بس
و مش لازم زيت غزيير
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق