المقادير:
6 بيضات مفصولين فانيليا
كوب سكر
نص كوب دقيق
كوب و نص مربى و كوب كريمة خفق و 4 م سكر بدرة
الطريقة:
هتضربى الصفار لوحدة و الفانيليا و السكر حتى التجانس
و بعد كدة تضيفى الدقيق
فى بولة اخرى هتضربى البياض حتى يتقل و يصبح زى الكريمة
تضيفى البياض الى الخليط السابق
هتضربى الصفار لوحدة و الفانيليا و السكر حتى التجانس
و بعد كدة تضيفى الدقيق
فى بولة اخرى هتضربى البياض حتى يتقل و يصبح زى الكريمة
تضيفى البياض الى الخليط السابق
قلبيهم حتى التجانس ب ملعقة مش بالمضرب
فى صانية هتحطى ورق الزبدة و للامان نرش زيت و شوية دقيق
فى صانية هتحطى ورق الزبدة و للامان نرش زيت و شوية دقيق
نصب الخليط و تساوييه جيدا
يدخل فرن ساخن مسبقا و لمدة تلت ساعة
يدخل فرن ساخن مسبقا و لمدة تلت ساعة
فى الوقت دة تحضرى فوطة نضيفة و تحطى عليها ورق زبدة و ترشى عليها سكر بردة
و اول ما الكيك تطلع تحطيها على ورق الزبدة و تشيلى برااحة ورقة الزبدة اللى لازقة فيها من فوق
و تلفيها زى الصورة و هى سخنة ..لو سيبتيها تبرد ممكن تتقطع معاكى و انت بتلفيها
بعد ما تبرد افرديها تانى و وزعى المربى و فوقيها الكريمة و لفييها تانى كويس و رشى فوق الوش سكر بدرة للتزيين
و اول ما الكيك تطلع تحطيها على ورق الزبدة و تشيلى برااحة ورقة الزبدة اللى لازقة فيها من فوق
و تلفيها زى الصورة و هى سخنة ..لو سيبتيها تبرد ممكن تتقطع معاكى و انت بتلفيها
بعد ما تبرد افرديها تانى و وزعى المربى و فوقيها الكريمة و لفييها تانى كويس و رشى فوق الوش سكر بدرة للتزيين
والله شكله مغري وشهي جدا
ردحذفافضل شركة تداول في الكويت
شكلهم حلو كتير
ردحذفما هي العملات الرقمية الحلال
تدوينة موفقة
ردحذفافضل شركة تداول مضمونة
التجارة في العملات الرقمية بالعراق
ردحذف