الثلاثاء، 19 مارس، 2013

سويسرول الكريمة و المربى






المقادير:

6 بيضات مفصولين فانيليا
كوب سكر 
نص كوب دقيق
كوب و نص مربى و كوب كريمة خفق و 4 م سكر بدرة 

الطريقة:
هتضربى الصفار لوحدة و الفانيليا و السكر حتى التجانس
و بعد كدة تضيفى الدقيق

فى بولة اخرى هتضربى البياض حتى يتقل و يصبح زى الكريمة
تضيفى البياض الى الخليط السابق 
قلبيهم حتى التجانس ب ملعقة مش بالمضرب

فى صانية هتحطى ورق الزبدة و للامان نرش زيت  و شوية دقيق

نصب الخليط و تساوييه جيدا
يدخل فرن ساخن مسبقا و لمدة  تلت ساعة

فى الوقت دة تحضرى فوطة نضيفة و تحطى عليها ورق زبدة و ترشى عليها سكر بردة

و اول ما الكيك تطلع تحطيها على ورق الزبدة و تشيلى برااحة ورقة الزبدة اللى لازقة فيها من فوق

و تلفيها زى الصورة و هى سخنة ..لو سيبتيها تبرد ممكن تتقطع معاكى و انت بتلفيها
بعد ما تبرد افرديها تانى و وزعى المربى و فوقيها الكريمة و لفييها تانى كويس و رشى فوق الوش سكر بدرة للتزيين
























ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق