المقادير:
2 ثمرة بطاطس حجم وسط الى كبير
2 م زيت زيتون و نص ليمونة
م زعتر م نعناع ناشف...نص م ملح و ربع م فلفل ...ربع م حبهان
الطريقة:
هتقطعى البطاطس يا اما مكعبات كبيرة او شرائح عريضة(الشرائح بتستوى اسرع من المكعبات)
و تحضرى الخلطة و تحطى البطاطس فيها
تدخل الفرن و تترك ربع ل تلت ساعة حتى تستوى البطاطس
تفتحى عليها الشواية تتحمر شوية 5 ل 6 دقايق و تقدم
تفتحى عليها الشواية تتحمر شوية 5 ل 6 دقايق و تقدم
طعمهاا خرافة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق