الأحد، 24 فبراير 2013

وراك فراخ في الفرن



المقادير:

بصلة متوسطة مبشورة
 - ملح - فلفل - معلقة خل - معلقة بابريكا
 - نصف ليمونة - معلقة صلصة كبيرة

الطريقة:
  • انضف وراك الفراخ كويس واغسلها بالملح والخل والليمون عشان تضيع ريحة الظفارة
  • وبعدين اتبلها بالبصل واحط في طبق الملح والفلفل والخل والليمون والبابريكا والصلصة واخلطهم مع بعض
  • واحطهم علي وراك الفراخ واجيب صينية واغلفها بالالومنيوم فويل واحط فيها الوراك
  •  وبعدين اغطي الصينية بالفويل
  • واكون مولعة الفرن من قبل وادخلها علي حرارة 220 وبتاخد حوالي ساعة وتلت وبعدين اشيل الفويل واولع الشواية عشان وشها يحمر .. 
  • والف هنا وشفا


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق