الأربعاء، 6 فبراير، 2013

النجرسكو


المقادير:
  • كيلو فراخ مخلية من الجلد و العظم مقطعة قطع صغيييرة
  • 2 بصلة متوسطة 
  • ملح و فلفل و بهار و روز مارى و سماق (حسب الزووق)
  • مقدار من البشامل 
  • كيس مكرونة اسباجتى
  • بيضة لدهن الوجه


الطريقة:
  • هتشوحى البصلة مع الفراخ مع اضافة الملح و الفلفل و باقى البهارات
  • هتسبيها تستوى على نار هادية
  • هتسلقى المكرونة ....المكرونة و انتى بتسلقيها قطعيها على تلاتة
  • هتخدى نص مقدار البشامل و تضفييه للمكرونة
  • تدهنى الصانية و تفردى نص مقدار المكرونة
  • و بعد كدة الفراخ ثم باقى المكرونة
  • و فوق الوش النص التانى من البشامل 
  • ثم اضربى بيضة كويس و ادهنى بيها الوش
  • و دخليها الفرن نص ساعة او اول ما وشها يبدأ يحمر


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق