الأحد، 24 فبراير، 2013

كفتة و لحمة فلتو مشوية

المقادير:

تتبيلة اللحمة الفلتو

لو قلنا 6 قطع لحمة مقطعة شرائح 
بصلة صغيرة مفرووم ناعم جدا و م ملح و م فلفل و ربع كوب خل ابيض

للكفتة:

كيلو لحمة مفرومة معاها قطعة لية مفرومة
بصلة متوسطة مفروومة ناعم جدا جدا جداااا
نص م ملح و نص م فلفل و نص م بهار لحمة .......ممكن تزودى روز مارى و جوز الطيب 
بقدونس اختيارى

الطريقة:

هتبلى اللحمة قبلها بيوم و تسيبيها فى التلاجة
...ممكن فى نفس اليوم بس لو من بدرى يعنى مثلا تفضل فى التتبيلة ست ل سبع ساعات فى التلاجة بردوا

الكفتة هتخلطى كل مكونتها و تترك ساعة ل اتنين فى التلاجة لو لسة عملها .....
...انا بعمل كمية و اشيلهم فى الفريزر و اطلعها وقت الحاجة


هتشوى اللحمة  و الكفتة على الفهم او على طاسة الشوى او الشواية الكهربا ...
و يفضل اكل الحمة ساخنة

يعنى من الشوى على الاكل مباشرا ....و علشان تفضل سخنة اللحمة او الكفتة اللى هتستوى تحطيها فى طبق و تغطى عليها حتى تستوى الكمية كلها و تقدم بالف هنا و شفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق