الأحد، 24 فبراير، 2013

ام علي



المقادير:

ميلفاي مكسر 
- لبن - سكر - كريمة لباني
 - قشطة - زبيب ومكسرات - قطعة قشطة

الطريقة:
ادهني الفخار او الصينية بحتة زبدة وحطي فيها الميلفاي المكسر وعليه الزبيب والمكسرات
 وبعدين حطي اللبن في اناء وعليه سكر حسب رغبتك علي النار لغاية ما يسخن وبعدين نزليه علي الميلفاي ولازم اللبن يغطي الميلفاي عشان الميلفاي بيشرب اللبن وحطي شوية كريمة لباني او كريم شانتيه مخفوق اللي انتي عيزاه
وقلبي علي خفيف وبعدين حطي قطعة قشطة من فوق ودخليه الفرن علي 180
ولازم تكوني مولعة الفرن من قبل
 .. وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق