الاثنين، 7 يناير 2013

مكرونة بصوص الصويا




المقادير:

كوب و نص مكرونة لسان عصفور
بصلة متوسطة 
كمية من البقدونس
ربع كوب صوص صويا
ملح فلفل حبهان
2 كوب ماء ساخن


الطريقة :

هتشوحى البصلة فى نقطتين زيت و بعد ما تدبل هتحطى البقدونس و المكرونة و صوص الصويا و الماية و تظبطى بهاراتك و تسيبيها على نار هادية تستوى

ملحوظة ممكن تحتاج منك ماية كمان وقت التقديم هتحطى ربع كوب ماء ساخن و تقلبيهم و تقدمها بالف هنا و شفا


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق