السبت، 5 يناير 2013

لازانيا بالخضار


المقادير:
                                                                                                                                               

علبة لازانيا


للخضار:بصلة متوسطة فلفل الوان فصين توم جزراية و بسلة و 

مشروم حسب الرغبة رشة صغيرة ملح و فلفل





للحمة المفرومة:



نص كيلو لحمة و بصلتين و 2 م صلصة ملح و فلفل بهاراتك بقى و 

عيشى ههههههه





للبشامل:



م دقيق كبيرة م سمن كوب و نص لبن و كوب شربة و م قشطة


راعى ان كل حاجة فيها ملح  ...البشامل و الخضار و اللحمة 

فظبطى ملحك حسب الرغبة.


الطريقة:


هتشوحى البصلة فى م زيت زيتون و معاهم المشروم و التوم

 و الخضار


و توطى النار و تغطى عليهم و تسيبيها تستوى

هتغلى الماية اللى طبعا فيها شوية ملح و م زيت


عندك تلات طرق فى طريقة استخدام اللازانيا 

1 تطلعيها من الماية و تنزليها فى ماية ب تلج

2 تطلعيها و ترصيها على فوطة نظيفة 

3 استخدميها على طول و هى لسة فى الماية بتعتها

هتحمرى م الدقيق فى م السمن


و هتضيفى اللبن و الشربة مع التقليب لغاية ما يتقل

طفى النار و حطى م القشطة و قلبى



هتعملى عصاج زى ما متعودة 



هتشوحى البصلة المقطة و شوية و تحطى اللحمة و ظبطى الملح 

و الفلفل و بعد ما العصاج يجهز 

هتحطى 2 م صلصلة و م زعتر

ويلا نبدأ بسم الله هتححطى طبقة بشامل


ثم

لازانيا...ثم

بشامل....ثم

الخضار...ثم

العساج.....ثم

شوية بشامل و كتيييير من جبنة الموتزاريلااااااااا

و بعد كدة اللازانيا و هكذا لغاية ما تخلصى

و فوق الوش تحطى كمية البشامل كلها و فوقيها موتزاريلا

و دخليها الفرن لغاية ما وشها يحمررررر


















  












ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق