الثلاثاء، 22 ديسمبر، 2015

كوكيز زبدة الفول السودانى

كوكيز من الاخر :)
طاقة و طعم لا يقاوم .... يمى :)
جربيه .............اكيد الكل هيحبه ومن بعدها عمرك ما هتشتريه من برة



المقادير:

مقادير صوص الشيكولاتة:
نصف كوب كريمة خفق
نصف كوب شيكولاته بيضاء
عند بداية الغلايان نضع الشيكولاته
نقلب حتى تذوب الشيكولاته
توضع في التلاجة لمدة نصف ساعة


مقادير الكوكيز:
نصف كوب زبدة لينة
نصف كوب سكر بني
نصف كوب سكر أبيض
نصف كوب زبدة فول سوداني

عندما يصبح القوام كريمي نضع بيضة و رشة فانيليا

المواد الجافة:

كوب و نصف دقيق
رشة ملح
ربع م ص بيكينج صودا

 تشكل على هيئة كور متساوية و ترص فى صانية

نضغط عليها لعمل فجوة في المنتصف

توضع فى التلاجة قبل دخولها الفرن

توضع في الفرن في حرارة 180 لمدة 10 دقائق

عند خروجها مباشرا نضغط مرة اخرى فى المنتصف 

توضع الشوكولاته البيضاء و تزين بالنوتيلا أو العكس

الطريقة بالفيديو:




ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق