الثلاثاء، 16 أبريل 2013

مكرونة باللبن



مكرونة باللبن


كوب مكرونة فرن ( اللى هى بتاعت المكرونة بالبشامل )
كوب سكر ..
3 كوب لبن ..
4 ل 5 كوب  ماء ..
2 م  كبيرة قشطة ...م سمن لدهن الصانية ....

الطرييقة:

هتسلقى المكرونة فى الماء من غير ملح طبعا لغاية ما تتهرى خالص و تشرب مايتها تماما ..
 هتضيفى السكر و يا دوبك تقليبة هيبدأ يدوووب ...هتزودى اللبن الساخن و تقلبى على فترات لمدة عشر دقايق (نار هادية)

هتسيبيها تبرد و تدربيها فى الخلاط كويس جدا (لو عندك طبعا خلاط استانلس بتكملى على طول)

و تدهنى صانية سمن و تنزلى المكرونة باللبن فيها و فوق الوش بتوزعى 2 م القشطة الكبار 
تدخل الفرن لمدة ربع ساعة و لو وشها لسة محمرش شغلى عليها الشواية دقايق

تترك لتبرد تمااااما قبل التقدييم و بالف هنا













ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق