الخميس، 21 مارس 2013

مكرونة بصوص الشيدر و سلطة الفراخ

المقادير:

كيس مكرونة
كوب لبن ..كوب شربة... م دقيق كبيرة
مقدار من الجبنة الشيدر يعادل (نص كوب مبشورة)
ملح و فلفل حسب الرغبة

لسلطة الفراخ .
صدرين فرخة مسلوقين و متقطعين قطع صغيرة

بصلة متوسطة
فلفل اخضر او الوانثمرة طماطم

الطريقة:

هتشوحى البصلة مع م زيت زيتون ...عايزين السلطة تحمر ف النار هتكون عالية ...
اول ما لونها يبدأ يحمر هنزود الفلفل لكى يحمر..
ثم الطماطم ...و اول ما يتحمروا هنزود الفراخ المستوية

للصوص

فى حلة ضعى اللبن و الشربة و م الدقيق 
قللبى بمضرب اليدوى حتى يصل الصوص للسمك المطلوب ...

زودى الشيدر مع التقليب حتى تجانس مع الصوص ..و كدا يبقى عندنا احلى صوص شيدر

ضعى الصوص على المكرونة الساخنة و قلبى و قدميها مع سلطة الفراخ


بالف هنا











ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق