الخميس، 28 مارس 2013

طريقة التعامل مع البقوليات


جميع انواع البقول يا لهلوباتى بتاخد سوى على النار كتييير اوى ..... و انواع البقوول كتيير

فول ..ترمس ..حمص...لوبيا ..فاصوليا بيضا و حمرا و سودا.... عدس اسمر و عدس اصفر............

علشان نتعامل صح مع البقوليات الاحسن و الافضل ان تترك فى الماء مدة طويلة ............

بالنسبة لعمل الفول و الترمس و الحمص ...الافضل تترك يوم كامل او يومين .....

بالنسبة لل لوبيا .. .فاصوليا ..عدس ...ممكن من  نص ساعة لاكتر ......
و بكدة مش هتاخد وقت فى السوى على النار 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق