السبت، 16 مارس، 2013

طريقة عمل الحوايج للبرام

طريقتها سهلة اوى 
بتقطعى لحمة قطع صغيرة و كبد الفراخ و القلب و القوانص ..تقطعيم على اتنين او تلاتة حسب الحجم
بتشوحى اللحمة الاول مع بصلة مفرومة حجمها متوسط و بعد كدة هتيفى ماية مغلية و تسيبى اللحمة تستوى مدة عشر دقايق ل ربع ساعة على نار متوسطة او اقل و بعد كدة تزودى القوانص و قلوب الفرخة...و بعد عشر دقايق كمان تضيفى الكبدة و تسيبيها تغلى غلوة و تطفى عليها

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق