السبت، 9 مارس، 2013

شربة بالكركم و الخضار




المقادير :

3 كوب ماء
بصلة صغيرة مفرومة ناعم جدااااااااا
قطع فرااخ صغيرة
نص كوب مكرونة شعرية

خضار مشكل (فاصوليا جزر باذلاء ذرة )
م كركم
م ملح و نص م حبهان مطحون 
رشة فلفل روز مارى بهارات شربتك اللى متعودة عليها
م زيت زيتون

الطريقة:

هتشوحى البصلة فى م الزيت و اول ما تدبل
 تحطى الفراخ و اول ما لونها يفتح
 حطى الماية و تكون مغلية
شوية و تحطى المكرونة من غير متحمريها زى ما هية
و سيبيهم يستوو شوية
و ربعاية كدة و حطى الخضار و م الكركم و غلواية و طفى عليها هههههههههه
 و بالف هنا و شفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق