طريقة ظريفة للمناسبات بدل التقطيع و البهدلة .....مينى تشييز كيك تقدرى تعمليها باى شكل يعجبك (وممكن كمان مقاديرك الخاصة) انا بس بنقللكم الفكرة
المقادير:
كوب بسكوت مطحون
رشة قرفة
ربع كوب زبدة(50 جرام)
كوب سكر
4 كوب جبنة كريمى
3 بيض و فانيليا
2كوب سور كريم (ممكن نستبدله ب لبنة ) او (زبادى مع نص ليمونة)
الوان طعام
4 كوب جبنة كريمى
3 بيض و فانيليا
2كوب سور كريم (ممكن نستبدله ب لبنة ) او (زبادى مع نص ليمونة)
الوان طعام
الطريقة ..
البسكوت و القرفة و الزبدة هتضربهم كويس و تحطيهم فى القوالب
هتحطى الجبنة و شوية و تضيفى السكر و البيض و الفانيليا اضربيهم على سرعو متوسطة و بعد كدى زود السور كريم ...
و ابداى انقليهم فى بولات و لونيهم
البسكوت و القرفة و الزبدة هتضربهم كويس و تحطيهم فى القوالب
هتحطى الجبنة و شوية و تضيفى السكر و البيض و الفانيليا اضربيهم على سرعو متوسطة و بعد كدى زود السور كريم ...
و ابداى انقليهم فى بولات و لونيهم
اخبزيهم فى حمام مائى يعنى حطى القوالب فى صانية داخل صانية اكبر بها ماية لمدة 15 ل 20 دقيقة
و بعد ما يبردوا اكتبى عليهم بالالوان و حطيهم فى التلاجة خمس ل ست ساعات قبل التقديم
و بعد ما يبردوا اكتبى عليهم بالالوان و حطيهم فى التلاجة خمس ل ست ساعات قبل التقديم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق