الخميس، 14 مارس، 2013

مينى تشييز كيك



طريقة ظريفة للمناسبات بدل التقطيع و البهدلة .....مينى تشييز كيك تقدرى تعمليها باى شكل يعجبك (وممكن كمان مقاديرك الخاصة) انا بس بنقللكم الفكرة


المقادير:
كوب بسكوت مطحون
رشة قرفة
ربع كوب زبدة(50 جرام)

كوب سكر
4 كوب جبنة كريمى
3 بيض و فانيليا
2كوب سور كريم (ممكن نستبدله ب لبنة ) او (زبادى مع نص ليمونة)
الوان طعام

الطريقة ..

البسكوت و القرفة و الزبدة هتضربهم كويس و تحطيهم فى القوالب

هتحطى الجبنة و شوية و تضيفى السكر و البيض و الفانيليا اضربيهم على سرعو متوسطة و بعد كدى زود السور كريم ...

و ابداى انقليهم فى بولات و لونيهم  
اخبزيهم فى حمام مائى يعنى حطى القوالب فى صانية داخل صانية اكبر بها ماية لمدة 15 ل 20 دقيقة

و بعد ما يبردوا اكتبى عليهم بالالوان و حطيهم فى التلاجة خمس ل ست ساعات قبل التقديم



















ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق