الثلاثاء، 12 فبراير، 2013

شربة السى فود



المقادير:
كمية من السبيط (يقطع قطع صغيرة)
كمية من الجمبرى منزوع القشر
سمك فيلييه 

(ممكن تزودى كابوريا او جندوفلى)
بصلة متوسطة فصين توم و 2 م زيت زيتون
ربع كوب كريمة الطبخ
ملح و شطة و جنزبيل
2 كوب ماء (لكمية تكفى فردين)


الطريقة:

هتشوحى البصلة المفرومة فى الزيت و اول ما لونها يبدأ يغمق هتحطى التوم و شوية و تحطى السبيط و تزودى الماية 
و تسيبيها تغلى 
ثم وطى النار و خللى السبيط يستوى مدة 6 ل 7 دقايق 
هتزودى بعد كدة الجمبرى
و بعد 3 ل 4 دقايق هتزودى السمك
و طبعا تحطى بهاراتك

ممكن تقدميها من غير كريمة و طعمها جنااان
و لو بالكريمة هتزودى ربع كوب كريمة و اول ما نبدأ تغلى تطفى النار و تقدم و بالف هنا








هناك تعليقان (2):

  1. حضرتك ماذكرتيش امتى احط الكريمه؟؟

    ردحذف
  2. حضرتك ماذكرتيش امتى احط الكريمه؟؟

    ردحذف