الاثنين، 25 فبراير، 2013

بسكوت الجبنة و الكمون







المقاديير:

2 كوب دقيق
كوب زبدة
220 جرام حبن كريمى
م ملح
بيضة لدهن الوش و ملح و سمسم و كموون

الطريقة:

هتسخنى الفرن لدرجة عالية هتحطى الزبدة و الجبنة و الملح و الدقيق و افركيهم كويس مع بعض حتى يتجانس الخليط

و تقطعيعا على شكل مستطيلات (2*11) سم 
العجينى علشان متلزقش فى السكينة هتدهنى على السكينة دقيق او ترشى شوية دقيق و انتى بتقطعى
هتحطيها على ورق الزبدة و تدهنيها بالبيض
هترشى عليهم ملح و سمسم و كمون
هتدخل الفرن لمدة ربع ساعة او اول ما وشها يحمر









هناك تعليق واحد: