الخميس، 31 يناير، 2013

تشيكن بانيه





المقادير:

صدور فراخ مخلية
ملح فلفل توم بدرة و بصل بدرة و ربع كوب صوص صويا

بقسماط و دقيق و كوب ماء
 زيت للتحمير

عيش كايزر و خس و طماطم و فلفل اخضر و كاتسب و مايونيز لعمل الساندوتش



الطريقة:

هتبلى الفراخ فى التتبيلة ساعتين او اكتر

هتجيبى شوية دقيق و عليهم شوية بقسماط و تحطى عليهم ملح و فلفل و بصل و توم بدرة و ممكن تزودة بابريكا اختيارى

هتحطى الفراخ على المكونات السابقة

 هتكونى محضرة كوب ماء فى وعاء و عليهم  م دقيق و م بقسماط

الفراخ هتروح من خلطة الدقيق على خلطة الماية ثم على البقسماط و تخلصى الكمية و تحطيهم فى التلاجة ساعة قبل التحمير

هتقليهم و تصفيهم و تجهزى الساندوتشات
العيس الكايزر او الفينو افتحيهم نصين و حمريهم فى طاسة مع م سمن صغيرة بيدو طعم للعيش تحفةةةةةةةةةةة
 و بالف هنا و شفا






















ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق