السبت، 12 يناير، 2013

ام على

المقادير:
  • كمية من الرقاق حسب الصانية اللى هتشغلى بيها
    كمية من اللبن تكفى لتغطية الرقاق بالكامل و رشة فانيليا
  • كمية من الجوز الهند , زبيب , 
  • م سمن كبيرة لتحمير الرقاق
  • كمية من السكر حسب الرغبة
  • 2 م قشطة كبيرة
الطريقة:
  • هتكسرى الرقاق ال قطع و تحطيهم فى الفرن يتحمرو كويس مع م السمن مع التقليب كل فترة حتى لا يحترق
  • ضعى السكر ..الزبيب...جوز الهند و قلبيهم مع بعض
  •  خطوة الدمار الشامل ههههه ملعقتين القشطة
    لو مش عندك قشطة ممكن تحطى ملعقة واحدة من السمن و يا ريت تبقى سمن بلدى علشان الطعم بيبقى احلى
    • تكونى مدفية اللبن و تحطيه عليهم مع رشة الفانيليا كمية اللبن مغطيه الرقاق بزيادة
    • بس يا ستى و تحطيه فى الفرن لحد ما وشها يحمر








    ليست هناك تعليقات:

    إرسال تعليق