الاثنين، 7 يناير 2013

شربة الاجنحة بالنعناع


المقادير:

نص كوب مكرونة لسان عصفور
اجنحة فراخ
2 م نعناع
ملح فلفل حبهان روز مارى
م صلصة صغيرة ...كمية من الماء ما يعادل 4 كوب ماء
بصلة صغيرة و 2 م زيت


الطريقة:

هتشوحى البصلة المفرومة فى نقطتين الزيت و تحطى الفراخ عليهم و تقلبيها على الجهتين
هتزودى م الصلصة و البهارات (الملح و الفلفل و الحبهان و الروز مارى)
و هتزودى الماء الساخن و تتركيها خمس  ل عشر دقايق على النار و تطفى النار
هتزودى نص كوب المكرونة قبل التقديم ب نص ساعة و تترك لتستوى فى الشربة 
قبل ما تقفلى ب دقايق هتزودى النعناع و تقليبة خفيفة و تطفى النار و تقدم 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق