الأحد، 13 يناير، 2013

حلوى النسكافيه و الكرامل

المقادير:
  • علبة بسكوت اولكر كبيرة
  • نص كوب ماء مذاب فيه م نسكافية
  • 2 ظرف دريم ويب
  • م نسكافيه 
  • كوب من صوص الكرامل المنزلى 
الطريقة:
  • هتضربى ظرفين الدريم ويب مع نص كوب لبن بارد مدوبة فيها م النسكافيه و تتركيهم فى التلاجة
  • فى وعاء هتضيفى الماء و م النسكافية و تقلبيهم حتى يذوب النسكافية
  • هترصى طبقتين من البسكوت و فى كل مرة هتوزعى النسكافية على البسكوت
  • و بعد كدة الكريم شانتيه و بعد كدة طبقتين البسكوت و فوقيهم كوب صوص الكرامل
  • تترك فى الفريزر لمدة لا تقل عن اربع ساعات و تقدم و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق