السبت، 12 يناير، 2013

كيك اسفنجية بالزبادى و الشربات

المقادير:

  • 4 بيضات +فانيليا
  • 1 كوب سكر
  • 2 علبة زبادى كبيرة
  • 1.5 كوب دقيق و ممكن تزودى م دقيق كبيرة
  • باكو بيكنج بودر


الشربات:
كوب و نص سكر و كوب ماء و نص ليمونة و رشة فانيليا

الطريقة:


  • هتضربى البيض و الفانيليا
  • و السكر و يضرب كويس
  • و الزبادى و الدقيق و البيكنج بودر
  • و تدهى الصانية و تصبى المقدار و يكون الفرن سخن و اخبزيها زى اى كيك
  • و تقطع على شكل سبوكسات سريعا و هى ساخنة علشان الشربات لازم يتحط عليها و هى ساخنة
  • صبي الشربات بارد و ليس ساخن
  • و يرش فوقها جوز الهند بالكامل
  • و تقدم مع الشاى و من غير شاى :))))
  • و بالف هنا و شفا


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق