المقادير:
كيس مكرونة
كوب لبن ..كوب شربة... م دقيق كبيرة
مقدار من الجبنة الشيدر يعادل (نص كوب مبشورة)
ملح و فلفل حسب الرغبة
لسلطة الفراخ .
كيس مكرونة
كوب لبن ..كوب شربة... م دقيق كبيرة
مقدار من الجبنة الشيدر يعادل (نص كوب مبشورة)
ملح و فلفل حسب الرغبة
لسلطة الفراخ .
صدرين فرخة مسلوقين و متقطعين قطع صغيرة
بصلة متوسطة
فلفل اخضر او الوانثمرة طماطم
الطريقة:
هتشوحى البصلة مع م زيت زيتون ...عايزين السلطة تحمر ف النار هتكون عالية ...
اول ما لونها يبدأ يحمر هنزود الفلفل لكى يحمر..
ثم الطماطم ...و اول ما يتحمروا هنزود الفراخ المستوية
للصوص
فى حلة ضعى اللبن و الشربة و م الدقيق
قللبى بمضرب اليدوى حتى يصل الصوص للسمك المطلوب ...
زودى الشيدر مع التقليب حتى تجانس مع الصوص ..و كدا يبقى عندنا احلى صوص شيدر
ضعى الصوص على المكرونة الساخنة و قلبى و قدميها مع سلطة الفراخ
بالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق