الخميس، 21 مارس 2013

كيك اليوسفى




المقادير:
1,5 كوب دقيق
2 م ص بيكنج بودر
نص كوب لبن ..نص كوب سمن
2 قشر يوسفى 
كوب سكر 
3 بيضات و فانيليا


الطريقة:
هتضربى فى الخلاط البيض و السكر و الفانيليا و السمن و اللبن و قشر اليوسفى ....حتى التجانس..
فى وعاء هتضيفى الخليط ثم تضيفى المكونات الجافة (الدقيق و ال بيكنج بودر منخولين طبعا)

و بالمضرب اليدوى اخلطى المقادير جيدا ...
ضعى المقدار فى قالب مستطيل مدهون بسمن و رشة دقيق
و يدخل الفرن اول ربع ساعة على درجة عالية و بعد كدة قللى درجة الحرارة ربع ساعة كمان..
متفتحيش علييه قبل نص ساعة ..
و يقدم بالهنا 











ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق