المقادير:
6 بيضات مفصولين فانيليا
كوب سكر
نص كوب دقيق
كوب و نص مربى و كوب كريمة خفق و 4 م سكر بدرة
الطريقة:
هتضربى الصفار لوحدة و الفانيليا و السكر حتى التجانس
و بعد كدة تضيفى الدقيق
فى بولة اخرى هتضربى البياض حتى يتقل و يصبح زى الكريمة
تضيفى البياض الى الخليط السابق
هتضربى الصفار لوحدة و الفانيليا و السكر حتى التجانس
و بعد كدة تضيفى الدقيق
فى بولة اخرى هتضربى البياض حتى يتقل و يصبح زى الكريمة
تضيفى البياض الى الخليط السابق
قلبيهم حتى التجانس ب ملعقة مش بالمضرب
فى صانية هتحطى ورق الزبدة و للامان نرش زيت و شوية دقيق
فى صانية هتحطى ورق الزبدة و للامان نرش زيت و شوية دقيق
نصب الخليط و تساوييه جيدا
يدخل فرن ساخن مسبقا و لمدة تلت ساعة
يدخل فرن ساخن مسبقا و لمدة تلت ساعة
فى الوقت دة تحضرى فوطة نضيفة و تحطى عليها ورق زبدة و ترشى عليها سكر بردة
و اول ما الكيك تطلع تحطيها على ورق الزبدة و تشيلى برااحة ورقة الزبدة اللى لازقة فيها من فوق
و تلفيها زى الصورة و هى سخنة ..لو سيبتيها تبرد ممكن تتقطع معاكى و انت بتلفيها
بعد ما تبرد افرديها تانى و وزعى المربى و فوقيها الكريمة و لفييها تانى كويس و رشى فوق الوش سكر بدرة للتزيين
و اول ما الكيك تطلع تحطيها على ورق الزبدة و تشيلى برااحة ورقة الزبدة اللى لازقة فيها من فوق
و تلفيها زى الصورة و هى سخنة ..لو سيبتيها تبرد ممكن تتقطع معاكى و انت بتلفيها
بعد ما تبرد افرديها تانى و وزعى المربى و فوقيها الكريمة و لفييها تانى كويس و رشى فوق الوش سكر بدرة للتزيين
والله شكله مغري وشهي جدا
ردحذفافضل شركة تداول في الكويت
شكلهم حلو كتير
ردحذفما هي العملات الرقمية الحلال
تدوينة موفقة
ردحذفافضل شركة تداول مضمونة