المقادير:
نص كيلو لحمة مفرومة و قطعة لية صغيرة قيمة ملعقة
بصلة صغيرة الى متوسطة مفروم ناعمة جدا جدا جداااااا
نص م ص ملح و ربع م ص فلفل نص م بهار لحمة
اختيارى ..روزمارى جوز الطيب جنزبيل
4 ل 5 م بقسماط
الطريقة:
هتخلطى كل المقادير السابقة جيدا .
ملحوظة :
الاحسن خلط البصل مع البهار جيدا ثم اضافة اللحمة ثم البقسماط
هتفردى عجينة اللحمة فى صانية او طبق مرشوش بالبقسماط
و تقطعيها بقطاعة دائرية كبيرة او ب كوب (مج)
طبعا لو عندك قطاعة البرجر يبقى هتستخدميها بدل كدة...
ملحوظة:
البرجر عند وضعه على النار بيكش سمكة و بيعلى حجمة ..ف خدى بالك تقطعييه بسمك رفييع و قطر كبير
هتشويه على شواية كهربا او شواية عادية او فى طاسة ..
على كل جهة 7 دقايق تقريبا
بس و تستمتعى باحلى ساندوتش ...انا بحب احمر العيش فى نقطة زبدة بيدى طعم يجنن
و بالف هنا
ملحوظة:
البرجر عند وضعه على النار بيكش سمكة و بيعلى حجمة ..ف خدى بالك تقطعييه بسمك رفييع و قطر كبير
هتشويه على شواية كهربا او شواية عادية او فى طاسة ..
على كل جهة 7 دقايق تقريبا
بس و تستمتعى باحلى ساندوتش ...انا بحب احمر العيش فى نقطة زبدة بيدى طعم يجنن
و بالف هنا
تنظيف منازل
ردحذفشركة تنظيف منازل بالجبيل
سعر سهم لازوردي مباشر
ردحذف