المقادير:
كيس مكرونة لسان عصفور
2 م صلصة
ملح و فلفل
3 فصوص توم و 2 م زيت زيتون
لحمة شاروما او لحمة مقطعة شرائح صغيرة
جبنة تركى مضروبة فى الكبة
ربع كوب ماء
الطريقة:
هتسلقى المكرونة نص سلقة و تصفيها
فى الزيت هتقطعى التوم شرائح
و تشوحيهم و بعد كدة تنزلى باللحمة
ثم الصلصة و الملح و الفلفل و ربع كوب الماء
هتسيبيها تستوى مدة عشر دقايق على نار هادية
طفى النار و حطى المكرونة
و قلبيهم و حطيهم فى صانية الفرن
و وزعى الجبنة فوق الوش
و دخليها الفرن لمدة عشر دقايق و تقدم و بالف هنا و شفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق