الأربعاء، 6 فبراير 2013

مكرونة لسان عصفور باللحمة

المقادير:

كيس مكرونة لسان عصفور 
2 م صلصة
ملح و فلفل
 3 فصوص توم و 2 م زيت زيتون
لحمة شاروما او لحمة مقطعة شرائح صغيرة
جبنة تركى مضروبة فى الكبة
ربع كوب ماء

الطريقة:
هتسلقى المكرونة نص سلقة و تصفيها

فى الزيت هتقطعى التوم شرائح 
و تشوحيهم و بعد كدة تنزلى باللحمة
 ثم الصلصة و الملح و الفلفل و ربع كوب الماء
هتسيبيها تستوى مدة عشر دقايق على نار هادية
طفى النار و حطى المكرونة
و قلبيهم و حطيهم فى صانية الفرن 
و وزعى الجبنة فوق الوش
 و دخليها الفرن لمدة عشر دقايق و تقدم و بالف هنا و شفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق