المقادير:2 كوب ارز
2 كوب ماء
كمية من الجمبرى المقشر صغيراو متوسط الحجم
م صلصة و بصلة متوسطة الى صغيرة
ملح و شطة
زيت لتحمير البصل
الطريقة
هتفرمى البصلة بس مش ناعمة
هتحمريها فى الزيت و اول ما نبدأ تغمق تحطى الجمبرى
هتحمريها فى الزيت و اول ما نبدأ تغمق تحطى الجمبرى
و تزودى م الصلصة و الملح و الشطة ...رشة شطة و ملح حسب كمية الارز
و تزودى الماء و اول مل يغلى تضيفى الرز ...يكون مغسوول طبعا و متصفى
بس يا سيتتى لما يغلى وطى النار و سوييه زى اى ارز و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق