المقادير:
- كمية من الرقاق حسب الصانية اللى هتشغلى بيها
كمية من اللبن تكفى لتغطية الرقاق بالكامل و رشة فانيليا - كمية من الجوز الهند , زبيب ,
- م سمن كبيرة لتحمير الرقاق
- كمية من السكر حسب الرغبة
- 2 م قشطة كبيرة
الطريقة:
- هتكسرى الرقاق ال قطع و تحطيهم فى الفرن يتحمرو كويس مع م السمن مع التقليب كل فترة حتى لا يحترق
- ضعى السكر ..الزبيب...جوز الهند و قلبيهم مع بعض
- خطوة الدمار الشامل ههههه ملعقتين القشطة
لو مش عندك قشطة ممكن تحطى ملعقة واحدة من السمن و يا ريت تبقى سمن بلدى علشان الطعم بيبقى احلى
- تكونى مدفية اللبن و تحطيه عليهم مع رشة الفانيليا كمية اللبن مغطيه الرقاق بزيادة
- بس يا ستى و تحطيه فى الفرن لحد ما وشها يحمر
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق